Vurdering: Aconto

Aconto

Kan jeg søke?

For at Aconto skal kunne hjelpe deg må du...

  • Være fylt 20 år
  • Være norsk statsborger
  • Fast årsinntekt over kr. 150 000
  • Ikke ha aktive inkassosaker

Hvor mye kan jeg refinansiere?

  • Lån fra 5.000 til 500.000,-
  • Rente fra 7,9% til 18,5%
  • Nedbetalingstid på inntil 15 år
  • Svar innen 4 timer
  • Pengene kan du bruke på det du ønsker
Aconto
« Lån fra 5.000,- til 500.000,-

Aconto henter inn tilbud på forbrukslån og refinansiering for deg. De har direkte samarbeid med bankene som gir deg forbrukslånet og kan derfor raskt skaffe deg svar. Du kan spare mye tid på å la Aconto ta jobben med å hente inn lånetilbud til deg. Du fyller kun ut ett skjema og innen 4 timer skaffer de deg tilbud fra inntil 10 tilbydere. Ut fra dette kan du velge ut hvem som passer best for deg. Når du skal pusse opp hus eller leilighet, kjøpe deg favorittbilen din som endelig tilbys på Finn, eller du skal på en ferietur som krever at du må ut med et ganske høyt beløp med i forkant av ferien, da er det greit å få raskt avklart hvilket lån du kan få og til hvilke betingelser. Det er også veldig gunstig å søke om refinansiering av gammel gjeld gjennom Aconto.

Når du har fylt ut søknaden venter du på svar. Hos Aconto kan du få inntil 10 tilbud fra aktører som ønsker å låne deg pengene. Da er det opp til deg å velge hvilken du vil benytte. Om du selv skulle gått ut til 10 aktører som tilbyr forbrukslån og fylt ut søknader hos alle, samt sendt dem papirer som mange av dem kan forlange før de gir deg tilbud, så ville dette tatt ganske mye tid. Du sparer mye tid på å overlate denne jobben til Aconto.no. De har erfaring med denne prosessen og har nær kontakt med tilbyderne slik at du raskt får svar fra dem.


Tjenestene er gratis. De får betalt for å henvise deg til tilbyderne og har ingenting å tjene på hvilket tilbud du eventuelt velger å benytte. Du binder deg ikke til noe før du eventuelt signerer med en av tilbyderne. Selv om lånekalkulatoren til Aconto gir deg mulighet til å søke om 500.000, så annonserer de med at du kan låne inntil 400000. Tilbudene vil inneholde de faktiske betingelsene for lånet du til slutt ønsker å benytte deg av. Du har ingen forpliktelser til Aconto, men kun til aktøren du velger å ta opp forbrukslån fra. Først når du signerer tilbudet, binder du deg til betingelsene beskrevet i tilbudet, og så snart du har sendt dem papirarbeidet de eventuelt ønsker, så kan du raskt få utbetalt lånebeløpet.

Hva slags betingelser du får fra de forskjellige aktørene vil variere stort. Rentene vil ikke variere veldig, men den totale prisen du faktisk betaler tilbake på lånet avhenger av flere faktorer som renter og gebyrer de skal ha enten per termin eller for å etablere lånet.

Siste forbrukerinformasjonen fra bloggen

Hvordan fungerer refinansiering?

Hvordan fungerer refinansiering

Når du skal refinansiere, så tar du opp et nytt forbrukslån for å betale ned den gamle gjelden din ...

Risiko forbundet med forbrukslån

Risiko forbundet med forbrukslån

Alle typer lån er forbundet med en viss risiko, med mindre man kan låne fra venner og familie.

Gjeldsproblemer til Nordmenn

Gjeldsproblemer til Nordmenn

Er du en av de som sitter med både boliglån, billån og kanskje et eller to forbrukslån?