Vurdering: Lendo

Lendo senker dine lånekostnader

Kan jeg søke?

For at Lendo skal kunne hjelpe deg må du...

  • Være fylt 23 år
  • Være norsk statsborger
  • Ha en registrert liknet inntekt
  • Ikke ha aktive inkassosaker

Hvor mye kan jeg refinansiere?

  • Lån fra 5.000 til 500.000,-
  • Rente fra 7,9% til 21,24%
  • Nedbetalingstid på inntil 12 år
  • Svar på dagen
  • Pengene kan du bruke på det du ønsker
Lendo
« Lån fra 5.000,- til 400.000,-

Sliter du med å få gjennomslag på søknaden om forbrukslån, eller har du lyst på det billigste lånet som du overhodet kan få? Da har du kommet til riktig sted – for Lendo hjelper deg med nettopp dette. Det er ikke noen bank i seg selv, men et selskap som gjør det enklere når du skal søke lån, og som samtidig gjør det enkelt å velge et billig lån. De tar nemlig imot søknaden din (helt gratis!) og videresender den til en rekke samarbeidende banker. I retur får du ulike lånetilbud, og du kan se hvilken rente som tilbys av hver enkelt bank, for å deretter velge den beste.

Hos Lendo kan du søke om forbrukslån enten det er første gangen eller fordi du trenger det til å refinansiere gammel gjeld. Lendo er eid av landets største mediekonsern (Schibsted), og er følgelig en meget trygg og god plass for å søke om lån.


Ettersom du får lånetilbud fra ulike banker når du søker om forbrukslån via Lendo, så er det vanskelig å si akkurat hvilke betingelser du får. Men vi kan se nærmere på snittrenten for et lån søkt om via Lendo, som er på 16,84 prosent. Det er absolutt konkurransedyktig. I tillegg kan du få svært mange bedre tilbud dersom du har økonomien på stell, så ikke les deg blind på eksempeltallene. Du kan søke om et lån på inntil 400 000 kroner.

Gebyrene hos Lendo er helt gjennomsnittlige. Du blir nødt til å betale 45 kroner i termingebyr (belastes hver måned), og et engangsgebyr på 650 kroner (ofte kalt etableringsgebyr). Når lånet skal betales tilbake så kan du bruke inntil 12 år på å bli kvitt gjelden din.

Siste forbrukerinformasjonen fra bloggen

Hvordan fungerer refinansiering?

Hvordan fungerer refinansiering

Når du skal refinansiere, så tar du opp et nytt forbrukslån for å betale ned den gamle gjelden din ...

Risiko forbundet med forbrukslån

Risiko forbundet med forbrukslån

Alle typer lån er forbundet med en viss risiko, med mindre man kan låne fra venner og familie.

Gjeldsproblemer til Nordmenn

Gjeldsproblemer til Nordmenn

Er du en av de som sitter med både boliglån, billån og kanskje et eller to forbrukslån?